Booking.com

Eforie Nord, Romania. 39 hoteluri. Pagina 1

Avem 39 hoteluri in Eforie Nord, Romania. Pagina 1

BOUTIQUE CITADEL

Pe plaja
Hotel Boutique Citadel Eforie Nord 5 stele este pozitionat intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud,

EUROPA

La 200 metri distanta de plaja
Hotel Europa 4 stele este pozitionat la doar 200 metri distanta de plaja

CUBE

La 500 metri distanta de plaja

BRAN BRAD BEGA

La 70 metri distanta de plaja
Complexul Bran Brad Bega 4 stele este situat in sudul statiunii Eforie Nord la 70 metri distanta de plaja.Complexul este format din trei corpuri de cladire renovate si modernizate in anul 2009, cele trei corpuri oferind conditii de cazare similare.

MONDIAL

Hotelul Mondial 4**** este construit in 2012, si clasificat la categoria 4**** Hotel Mondial Eforie Nord este amplasat pe Bulevardul Falezei, la aproximativ 100 de metri de mare.

MIRAGE

La 100 metri distanta fata de plaja
Hotel Mirage MedSpa 4 stele este pozitionat in zona Complexului Steaua de Mare la doar 100 metri distanta de plaja. Inaugurat in anl 2003

AQVATONIC BALNEO - STEAUA DE MARE

La 100 metri distanta de plaja
Hotel Aqvatonic- Steaua de Mare 4 stele Eforie Nord din cadrul Complexului Steaua de Mare 3* a fost inaugurat in iulie 2016 si este pozitionat la 100 de metri de tarmul marii

APOLLO

Hotelul Apollo 3 stele este amplasat in statiunea Eforie Nord, intr-o zona linistita, la 400 metri distanta de plaja. Hotelul a fost modernizat in anul 2004

IBIZA

La 400 metri distanta de plaja in zona Hotelului Europa.
Hotel Ibiza 3 stele a fost construit in anul 2008 si inaugurat in sezonul estival 2009. Hotelul este pozitionat in zona Hotelului Europa la aproxmativ 400 metri distanta de plaja Belona.

VALUL MAGIC

la 350 metri distanta de plaja
Hotel Valul Magic 3 stele Eforie Nord este pozitionat in zona central-sudica a statiunii, la o distanta de aproximativ350 de metri de plaja, in vecinatatea Hotelului Europa.

ATLANTIS

TRAIAN

La 600 metri distanta de plaja
Hotelul Traian 3 stele este amplasat in zona de sud a statiunii, langa gara, pe varianta Eforie Sud - Mangalia.

STEAUA DE MARE

La 100 metri distanta de plaja
Complex Steaua de Mare 3 stele Eforie Nord este alcatuit din Hotel Delfinul, Hotel Meduza, Hotel Aqvatonic - Steaua de Mare, Luxury Apartments si una dintre cele mai importante baze de tratament de pe litoral, Aqvatonic Med Spa&Wellness (fosta Efosan).

UNION

La 100 metri distanta fata de plaja
Hotel Union 3 stele este amplasat pe faleza statiunii Eforie Nord, in zona centrala, in vecinatatea hotelurilor Acapulco si Diana. Pozitionarea la cativa pasi de plaja

JENNIFER

Hotel Jennifer 3 stele Eforie Nord este amplasat la intrarea in statiunea Eforie Nord, in zona Grand, la aproximativ (7 minute de mers pe jos)de plaja Debarcader si la 500 de metri distanta de centrul statiunii.

PINGUIN

DUNAREA

850-1200 metri distanta de plaja
Complexul Hotelier Dunarea 3 stele a fost inaugurat in sezonul estival 2008. Este amplasat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol.

NEPTUN

BELONA

La 30 metri
Hotelul Belona 3 stele este amplasat in zona de nord a statiunii pe malul marii.

BLUMARINE

Hotel situat pe faleza statiunii Eforie Nord, in vecinatatea hotelurilor Acapulco si Union la cativa metri de plaja. Facilitati masa: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, pranz si cina - sistem a la carte.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel

×

Aceasta rubrica este in curs de actualizare.

Detalii la 0764 022 239 sau rezervari@rebeltravel.ro