Booking.com

MAURITIUS, MAURITIUS. 6 hoteluri. Pagina 1

Avem 6 hoteluri in MAURITIUS, MAURITIUS. Pagina 1

LUX BELLE MARE

Hotel LUX* Belle Mare 5***** - se afla situat intr-o minunata gradina trpicala, la doar cateva minute de mers pe jos fata de plaja si la o distanta de 10 minute de mers cu barca fata de locurile unde se practica scuba diving.

SO SOFITEL

Hotel Sofitel So Mauritius 5***** - este situat la 50 km de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam. Hotelul Sofitel So se afla pe linistita coasta de sud a insulei Mauritius, aceasta are o plaja privata cu nisip alb, avand vedere la munti, lagune si Oceanul Indian.

RIU CREOLE

Hotel Riu Creole 4**** - este situat chiar langa plaja Le Morne, in partea de sud-vest a insulei, la poalele maiestuosului Mont Brabant, la circa 60 km distanta fata de aeroport. Hotelul Riu Creole, impreuna cu hotelul Riu Le Morne, alcatuiesc primul RIU Resort din Mauritius, care si-a deschis portile pentru oaspetii, dupa renovare in 2014.

TAMASSA

LONG BEACH - BELLE MARE

Hotel Long Beach 5***** - se afla in Belle Mare, pe o plaja cu nisip alb lunga de 1 km, la 6 minute pe fata de plaja, Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam se afla la doar 30 km. Complexul este situat la 30 de minute de mers cu masina de clubul de golf Ile aux Cerfs cu teren de golf cu 18 gauri de campionat.

TAMARIN

Hotel Tamarin 3*** - Proprietatea se afla in localitatea Tamarin, la 2 minute pe jos fata de plaja. Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam se afla la 50 de minute de mers cu masina.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel

×

Aceasta rubrica este in curs de actualizare.

Detalii la 0764 022 239 sau rezervari@rebeltravel.ro