Booking.com

Balneo-terapia este cunoscută din vremuri străvechi pentru puterea sa miraculoasă.
Daca ai nevoie de o vacanta, dar si de o perioada de refacere, statiunile balneoclimaterice din tara noastra sunt cea mai buna alegere, iar ofertele balneo sunt pentru toate buzunarele! Indiferent pentru care dintre ofertele balneo optezi, te poti bucura de un cadru natural linistit si relaxant, dar si de o gama variata de tratamente balneo pentru diferite afectiuni, pentru recuperare sau pur si simplu pentru infrumusetare. Atunci poti sa optezi pentru statiunea Baile Felix! Aceasta este destinatia de vacanta ideala, in care te vei putea bucura de aer curat, de liniste departe de oras, dar si de cele mai bune tratamente naturale si balneoclimaterice. O vacanta placuta inseamna relaxare, departe de griji si de stresul cotidian! Bucura-te de cea mai buna oferta de Wellness Balnear in tara noastra si vei avea parte de un concediu dedicat relaxarii si recuperarii. Oricand este momentul potrivit pentru cateva clipe de relaxare. Ti-am pregatit cateva oferte de tratament SPA sau tratament balnear pentru a te rasfata asa cum trebuie! Alege relaxarea, tratamentele naturale, dar si distractia cu una dintre ofertele speciale pregatite de statiunile balneo-climaterice din Romania!
Relaxeaza-te in cele mai frumoase statiuni balneare din Romania in unitati de cazare potrivite pentru orice buzunar. Hotelurile sunt fie amplasate in apropierea izvoarelor termale,fie dispun de piscine cu ape termale in aer liber. De asemeni au in dotare baze de tratament balnear , centre SPA si personal calificat care poate asigura,servicii de tratament la cele mai inalte standarde. In Romania puteti opta pentru oferte balneo in unele dintre urmatoarele statiuni :Baile Felix, Baile Herculane, Baile Govora, Baile Tusnad, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Vatra Dornei, Sovata, Baile Olanesti , Slanic Moldova.
In cazul in care iti place marea poti opta pentru unitatile de cazare de la maulul marii ce dispun de baze de tratament balnear in statiunea Eforie Nord unde cura balneară îmbină ritualuri tradiționale cu nămol și apă sărată din Lacul Techirghiol cu proceduri moderne de tratament și recuperare pentru afectiuni reumatismale, de circulație sau de piele.

×

Aceasta rubrica este in curs de actualizare.

Detalii la 0764 022 239 sau rezervari@rebeltravel.ro