Booking.com

SIRET

La 100 metri distanta de plaja
Hotel Siret 3 stele este amplasat in zona de nord a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja. Hotel Siret Saturn a fost renovat recent si reclasificat la 3 stele.

IRIS NALBA MIMOZA

La 100 metri distanta de plaja

MAJESTIC

In centru la 150 m de plaja

Opal

Pe faleza

NARCIS

La 20 metri distanta de plaja
Hotelul Narcis 3 stele este amplasat in centru Statiunii Saturn, la doar 20 metri de plaja si a fost renovat integral in anul 2015nsi clasificat la 3 stele.

CERNA

la 20 metri distanta de plaja
Hotel Cerna 3 stele este amplasat pe malul marii, la aproximativ 20 de metri de plaja, in zona central-nordica a statiunii.

SARA

La 200 de metri distanta de plaja

COMETA

Pe faleza

CERBUL

Hotelul Cerbul 2**, Maramures - oferă spatii de cazare cu Wi-Fi gratuit şi un restaurant à la carte care serveşte delicatese tradiţionale preparate din ingrediente proaspete locale. Acesta este situat la 50 de metri de pârtiile de schi din Borșa. Toate camerele izolate fonic au balcon privat cu vedere panoramică la natură. Fiecare cameră dispune de birou şi TV cu ecran plat, cu canale multilingve prin cablu. Oaspeţii pot lua masa în aer liber pe terasa Hotelului Cerbul, dotată cu facilităţi de grătar. O băutură caldă sau un aperitiv, pot fi savurate la barul hotelului.

CRISANA

Hotelul Crisana 2**, Baile Felix - se află în staţiunea balneară şi dispune de camere cu balcon şi o piscină sezonieră în aer liber cu apă termală. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în zonele publice. Toate cspatiile de cazare au televizor şi baie privată cu duş. Restaurantul Hotelului Crişana serveşte în fiecare seară preparate culinare internaţionale.

PARC

Hotel Parc 2** - Baile Govora - este situat In centrul statiunii si are o capacitate de cazare de 195 locuri repartizate pe 5 etaje astfel: 1 garsonieră , 7 camere cu 3 paturi cu baie proprie, 70 camere cu 2 paturi cu baie proprie, 16 camere cu 2 paturi cu baie comună dotate cu TV, cablu, telefon, restaurant cu capacitate de servire de 160 locuri, bar de zi – 20 locuri, terasă 60 locuri, bază de tratament proprie, lift, parcare.Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national.

TUSNAD

Hotel Tusnad 2**, Baie Tusnad - este situat in centrul statiunii Baile Tusnad, la 300 m de gara. Hotelul a fost partial renovat in anul 2006. Dispune de 212 locuri (23 camere modernizate pe etajele V si VI al hotelului; 85 camere standard). Hotelul mai are in dotare Restaurant, bar de zi si baza de tratament

FORUM

La 30 metri distanta de plaja

TRAIAN

La 600 metri distanta de plaja
Hotelul Traian 3 stele este amplasat in zona de sud a statiunii, langa gara, pe varianta Eforie Sud - Mangalia.

VALUL MAGIC

la 350 metri distanta de plaja
Hotel Valul Magic 3 stele Eforie Nord este pozitionat in zona central-sudica a statiunii, la o distanta de aproximativ350 de metri de plaja, in vecinatatea Hotelului Europa.

DELTA

La 50 metri distanta de plaja
Hotel Delta 3 stele este situat in sudul statiunii in vecinatatea hotelurilor Sulina si Doina, la doar cateva minute distanta de Aqua Magic, Telegondola, Satul de Vacanta.

SEMIRAMIS

La 20 metri distanta de plaja
Hotel Semiramis 3 stele Saturn este pozitionat in partea de sud a statiunii Saturn, pe faleza, aproape de intrarea in Mangalia, si la aproximativ 50 de metri de plaja

MURES

Hotelul Mureş 2**,Băile Felix, situat la doar câţiva paşi de pădure, oferă camere cu baie privată, un restaurant, un bar şi o terasă.La un cost suplimentar, oaspeţii au la dispoziţie o piscină în aer liber cu apă termală, căzi cu apă termală şi tratamente de masaj.Toate spatiile de cazare ale Hotelului Mureş dispun de TV cu canale prin satelit şi baie privată cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon.

DELFINUL

La 100 metri distanta de plaja
Hotelul, complet renovat 2017-2018 este amplasat in sudul statiunii, 50 m de plaja.

PARANG

Hotelul Parâng 2**, este situat central in statiunea Băile Olăneşti, la mai puţin de 300 de metri de Biserica Albac, dispune de un restaurant, un bar şi o saună. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi în toate zonele proprietăţii, precum şi parcare privată gratuită. Spatiile de cazare ale hotelului Parâng au TV prin cablu şi o baie cu duş şi articole de toaletă gratuite. Hotelul oferă o recepţie deschisă nonstop, iar oaspeţii se pot bucura de biliard şi tenis de masă.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel

×

Aceasta rubrica este in curs de actualizare.

Detalii la 0764 022 239 sau rezervari@rebeltravel.ro